| Shado15 a întrebat:

Mi-a aparut o umflatura dupa ureche dureroasa...sad ce poate sa fie?worried ...de ce mi s-a umflat acolo? si ce pot sa fac sa imi treaca? (se poate sa fie din cauza ca imi prin parul prea starns? sau ca nu prea port caciula?) happymultumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Pe timpul iernii e normal sa te traga curentul si tu sa nu simti pe moment.
Si nu uita ianuarie si februarie sunt cele mai friguroase luni, deci eu cred ca ai tras curent.
Dar cel mai bine du-te la un medic nu e de joaca cu asa ceva!

7 răspunsuri:
| gaoaza a răspuns:

Posibil sa fie o idee happy

| alinae a răspuns:

Eu cred ca este de la frig.Si eu am avut, iti trece.Nu am facut nimic ca sa treaca.Acum nu sunt sigura, vezi ca daca nu dispare in maxim 2 luni ar trebui sa fie ceva, si trebuie sa mergi al medic! Bafta! :*

| Shado15 explică:

Multumesc pentru raspunsuribig hug A cautat si mama pe net si a gasit ca e de la curent, frig. racealahappysi ca nu este asa grav.o sa-mi treaca happy>big grin

| Shado15 explică:

Am aflatstraight face am rubeolacrying

| Bradster a răspuns:

Neaparat fugi la un medic; nu te juca.

| BlackheartQueen a răspuns:

Ar putea fi oreion dar cel mai bine ar fi sa mergi la medic.

| AnTTiCooD a răspuns:

Mi-a aparut si mie una cand eram mai mic, la fel ca la tine, dar mi-a trecut, nu stiu ce anume era, dar acum nu mai am nimic.