Da, fast food-ul nu este recomandat celor care vor sa faca sport, ai facut o greseala! Iar, ca orice sportiv la un moment dat trebuie sa mai iei si pauza, adica daca toata saptamana ai alergat in fiecare zi cate 3km sa zicem, urmatoarea saptamana 2-3 zile lasi corpul sa se odihneasca, apoi reincepi
Se poate sa ai o febra musculara ca depui mult efort as reduce viteza la 2 km unul sa fie dimineata si altul seara fast food e o mancare proasta pe care poti sa o pregateti si acasa sa ai la tine mereu o sticla cu apa si sper ca te am ajutat :*
Si eu am patit asa...inainte eram campion la sprint/rezistenta, dar am avut o problema si am intrat 4 zile in spital si 12 zile acasa(nu este legat de sport). dupa pauza asta de 16 zile abia mai facem alergam 600/800 m,faceam sport la scoala in fiecare zi,incet incet mi-am revenit, trebuie sa faci macar o ora de sport intr-o zi(alergari)
nu trebuie sa te fortezi,mai mult rau iti faci decat bine,cat tie limita atat alearga.
Alimentatie:mai multe fructe, legume, produse din carne.nu ma refer la fast food,peste,pulpe la gratar,pui la rotisor(fara grasimi, fara ulei'daca vrei sa faci ceva in ulei, ti-asi recomanda ulei de masline').