Poi si de la asta sar putea.Adica mancarea fast food ingrasa destul de mult plus ca nu e asa de sanatoasa.Du-te la un nutritionist si cerei parera lui pentru o alimentatie bogata in vitamine.El va sti ce este mai bine pentru tine.Mult succes si stai linistit ca o sa treaca.
Da de la fast food este.:) http://www.imdb.com/title/tt0390521/
chiar te rog uita-te la filmul acesta.este despre fast food
:)
poate ar putea fi si o cadere de calciu.
eu zic ca ar fi super sa te uti la film si asa nu cred ca ai mai manca la fast food
:D
Este din cauza caniculei si ca va trebui sa bei foarte multa apa.nu prea ai putere sa alergi pe o vreme ca asta pentru ca organismul este slabit si nu este adaptat la o vreme ca asta mai ales ca in zilele astea Romania a luat foc.incearca sa faci alergarile dimineata pe la 7 sau 8.atunci te vei simti mult mai bine si va fi si putina racoare
Buna! Nu, mai mult ca sigur este de la inima.Inima ta s-a saturat sa mai bubuie mult.Mai bine consulti un medic.Dar poate sa fie si de la fast fod pune in pericol sanatatea.Cel mai bine este sa consulti un medic ortoped sa-ti spuna de ce iti trosnesc oasele si un medic cardiolog sa vezi daca ai o mica problema cu inima.Asa este sanatos ! Sper ca te-am ajutat si sper sa-ti revi! P.S Nu uita poate sa fie de la caldura!
Daca ai proble cu obositul poate fi din cauza ampeticitei sau din cauza mancarii de la fast food.Incearca sa manancii mancaruri cu mai mult licid(cel mai recomadat borsul), daca te doare in partea drepta du-te la doctor caci ai probleme cu ampeticita. Nu imi da fundita daca nu te-am ajutat.