| IntebareIntrebatoare a întrebat:

Sal TPU. Numele meu este Augustin, am 13 ani si jumatate, 1.63 m si 51.52 kg, eu as vrea sa slabasc macar 7 kg, si sa-mi cresc masa musculara, fara diete, eu nu mananc mult, mancam cand eram mai mic, as vrea sa stiu ce as putea face pentru a slabi.
Funda "pusa in joc".

Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sweetgirl13 a răspuns:

Eu zic ca nu ar trebui sa incerci sa slabesti deoarece la varsta asta organismul e in crestere si vei avea probleme medicale daca incerci(am patit-o pe pielea mea). Oricum tu normal ar trebui sa ai 53 de kg deci greutatea ta e normala.Pentru masa musculara incearca sa faci flotari, abdomene sau chestii de genul pentru ca ajuta. Sper ca ti-am fost de ajutor!

1 răspuns:
| StiuCeSpun a răspuns:

Salut eu am reusit sa dau jos cateva kg si sa imi modelez corpul asa cum am vrut urmand sfaturile de aici http://lectiidesanatate.blogspot.ro/......e-ale.html multa bafta