| Anonim0091 a întrebat:

Sal TPU, saptamana asta m-am spalat pe cap de 4 ori, am matreata, ca si luni inainte sa ma spal, saptamana trecuta m-am spalat pe cap de vreo 5-6 ori, am matreata de parca nu m-am spalat pe cap de vreun anstraight face parca ar fi praf asa imi iese din par daca mi-l frec putin.
Folosesc Syoss, cel mai nou, folosesc si un sampon avon anti matreata si nimic.
ce sa fac sa imi dispara matreata?crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BIOO a răspuns:

Desigur, daca tu folosesti tot felul de produse chimicale din comert si toxicitatile de la Avon, asa vei intampina mereu aceasta problema. Elimina produsele din comert si cumpara-ti samponul de la Krauter BIO antimatreata cu extract din plante si lotiunea antimatreata cu plante si vei rezolva problema rapid! Contacteaza-ma si te ajut cu problema ta! Da-mi id-ul tau in privat si iti voi reda zambetul pe fata! Succes!

2 răspunsuri:
| Babad a răspuns:

Spalate cu acelasi sampon o perioada mai lunga...ai rabdare.

| mona a răspuns:

Schimba samponu neaparat[incearca pantene antimatreata, dupa 2-3 spalari ar trebui sa se vada rezultatele]