| Anonymus3000 a întrebat:

Sunt racit de aproape o saptamana ma doare in gat tusesc si imi curge nasul si am tot tratat cu Decasept, cu gargara cu apa cu sare, cu ceai de musetel si cu masaj cu spirt la culcare dar tot nu merge inca ma cam doare gatul (cei drept nu foarte tare) mai tuses( mai rar) si inca imi curge nasul. Ce leacuri mai stiti dau funda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| unasempliceragazza a răspuns:

Eu iarna am fost racita de vreo 2 ori,dar nu m-am tratat cu pastile, am baut foarte mult ceai cu lamiie, ba chiar am pus intr-o cana si am taiat lamiie si am pus cu zahar am amestecat si apoi mincam de aia.si mia trekut.eram foarte racita nu puteam scoate o vorba nu puteam inghiti nimic dar am baut ceai cu lamiie foarte mult si lamiie cu zahar. sper ca te-am ajutat, funda?big grin

| SkizzoAlyn97 a răspuns:

Sa pui sosete cu otet cand te culci si sa bei ceai de tei (FARA ZAHAR) si frectie cu spirt pe spate insanatosire gravnica

| mariamar1997 a răspuns:

Consulta doctorul e cel mai bine ai putea avea o pneumonie

| Ghost a răspuns:

Incearca tot asa dar cu ceai fierbinte si miere de salcam

| flowerpower12 a răspuns:

Buna! Cel ma bine ar fi sa mergi la medic.El iti va spune ce trebuie sa faci si ce medicamente trebuie s aieibig grinInsanatosire grabnicawinking

| blogman a răspuns:

Daca dupa atatea incercari si atata timp nu ti-a trecut cred ca ar fi cazul sa consulti un doctor. Poate de aia sta ala atata prin scoli stie el ceva ce nu stim noi restul.

| winter a răspuns:

Ia un fervex de la farmacie si beal putin fierbinte.mie asa mi-a trecut

| Jigsaw a răspuns:

La mine merge de fiecare data cu Neoangin.(pentru gat) si