| Spiku a întrebat:

.vineri am jucat fotbal...si am intrat la profu de sport nu stiu cum de cred ca mi-am dat degetu peste cap(cred) si acum mi s-a umflat si nu mai pot de durere ce sa fac?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonim1808 a răspuns:

Sa mergi sa tzil tragi nu e rupt e numai sclintit si eu am patit asa la voleihappy mie mi s-a si invinetit.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multe leacuri, dar unul e cel mai bun(...) depinde care deget!

| xxemoelfyxx a răspuns:

E rupt :]] Lol...Ar trebui să mergi la doctor :[ Şi eu mi-am dat degetul peste cap când mă ''băteam'' cu un băiat big grin

| piktor a răspuns:

Da`ti 2 palme si mergi la doctor

| Spiku explică:

Degetu de la picior

| Ronnix a răspuns:

Consulta un medic...

| Anonim_8545 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la handbal mi-am dat degetele (doua) peste cap si profu a zis sa le las asa ca peste cateva zile imi trece.Si s-a desumflat acum nu ma mai doare deloc!

| xMoonlight a răspuns:

Buna! Aceiasi problema am avut si eu dar la mana cand jucasem volei, mingea mi-a dat degetul peste cap si m-a durut foarte tare.Tot era vanat dar mi-a trecut.Reteta mea pentru tine este urmatoarea:
Puneti un prosop sau un servetel pe deget cu apa rece iar inauntru la servetel sa pui niste gheata! Tine asa cat poti cu gheata iar cand se topeste sau nu o mai poti tine umezeste cu apa rece din nou servetelul. Fa asta cat timp e nevoie pana iti va trece. Daca nu iti trece eu spun sa consulti un medic happy Succes! Insanatosire grabnica.Bye :*

| ion2015 a răspuns:

Incerca lasonil este un unguent bun