| XcsP a întrebat:

Sall all! Deci eu sunt foarte bun la fotbal, toti profesorii de sport imi spun sa ma duc la un club sportiv si joc cu cei de a 8 chiar daca sunt clasa a 6 si problema este urmatoarea:nu stiu ce ma apucat de am baut bere si mai fumam stiu ca este o prostie dar acum m-am lasat de o luna jumatate si nu o sa mai fac asta in viata mea... bun deci daca mas duce la un club sportiv si mi-as face analize ar aparea alcool in sange sau fum de tigara? in plamani sau asa? cand fumam fumam catev atigari pe luna (cred ca am fumat 18 tigari in vreo 2 luni jumate si bere tot am mai baut) bun deci iese la analize? nu am mai baut sau fumat de o luna jumatate...va rog ajutati-maaaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca zici ca ai fumat 18 tigari in doua luni asta la analize asta la nici nu o sa apara si alcoolu dupa 24 de ore se elimina din cate stiu eu, important e ca de acum incolo sa nu mai fumezi si nici sa mai bei daca vrei sa ajungi fotbalist profesionist. Tutunul si bautura te distrug foarte mult cand practici un sport.

1 răspuns:
| mdany a răspuns:

Buna.Alcoolul in 2-3 zile se elimina din sange complet.Acuma depinde si de cantitatea pe care ai consumat-o.La tigari, pai daca fumezi se vede pe plamani, pentru ca nicotina oricum ramana definitiv pe plamani, insa alcoolul nu.