| RaissaToader a întrebat:

Sall all! Problema mea este ca am sanii destul de mici sad si as vrea sa ii maresc cat de cat, fara interventii chirurgicale laughing) Imi puteti recomanda ceva remedii naturale, sau maxim creme, care stiti ca functioneaza? Va rog frumos. Ofer funda kiss. P.S. Am 20 de ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| CuriousStuff a răspuns:

Te amagesti degeaba, am mai raspuns la astfel de intrebari pe site, daca o sa cauti o sa gasesti niste raspunsuri foarte bune pentru aceasta "problema", atat scrise de mine cat si de alti utilizatori ai site-ului.
Pe foarte scurt, nu exista nimic, nici natural nici nenatural (in afara implant cu silicon) care sa-ti mareasca sanii, orice si oricine promite ca are produsul minune care face asta e un sarlatan care profita de pe urma complexelor unor oameni pentru a face bani intr-un mod sau altul, cei care chiar vand ceva fac bani din aia, cei care scriu bloguri despre "Cum sa-ti maresti sanii in 6 pasi simpli" castiga bani din blog, insa nu o sa functioneze nimic, o sa dai si niste bani degeaba, o sa-ti faci si niste sperante ca "poate, poate mai cresc" si la sfarsit o sa fii si dezamagita si cu o mica gaura in buzunar daca alegi produse mai scumpe. Invata sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti, nimeni nu o sa iti refuze ceva pentru ca ai sanii mici iar cine te place acum, te place asa cum esti si cine nu te place asa iti garantez eu 100% ca nu o sa te placa nici daca o sa ai o cupa de doua ori mai mare. Nu exista barbat care sa fi refuzat sau sa se fi despartit de o fata sub pretextul ca are sanii prea mici, oricat de primitivi am fi noi, pana la urma ne dam seama ca femeia ca intreg trebuie apreciata, si nu bucati din ea. Asa ca invata sa te apreciezi si tu ca intreg, nu pe bucati si nu-ti mai bate capul cu marimi pe care oricum nu le poti schimba, pentru ca doar te amagesti.
Multa sanatate.

| RaissaToader explică:

Of, este complexul vietii mele, crede-ma sad nu ma pot accepta nicicum.Pt mine e o rusine care duce la extreme.Pur si simplu innebunesc. Si nu sunt plata total.Sunt micuti

| CuriousStuff a răspuns:

Cu totii avem complexe, unii mai mari, altii mai mici, pe unii ne afecteaza mai mult, pe altii mai putin, insa in loc sa ne batem cu ele si sa ne consumam degeaba, mai ales cand aceste lucruri sunt imposibil de schimbat ar trebui sa invatam as traim cu ele.
Si prietena mea are sani mici si nu o iubesc mai putin pentru asta si nu as iubio mai mult daca i-ar avea mai mari.
Si in rest, nu te afecteaza cu nimic, ba in schimb au si cateva atuuri de exemplu nu o sa ai probleme cu spatele, asa cum au fetele cu sani foarte mari, si dupa ce o sa scapi de complex si o sa-ti placa de tine asa cum esti poti foarte lejer sa renunti la sutiene.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sanii cresc si se dezvolta hormonal!
Nu exista nici creme si nici remedii naturiste, se vad doar himere, ca de erau eficiente, toate femeile aveau sani perfecti, nu crezi?
Deci, lasa himerele si incearca sa manaci 3 mese pe zi, sanatoase si sanii vor creste usor-usor.

| kaZep a răspuns:

Presupun ca nu ai 20 ani vazand modul in care ai pus intrebarea, invata si fa ceva mai inteligent in viata decat sa fi trandava pe centura.