| Stoica_Radu_1969_44qR a întrebat:

Sall am 13 ani aproape 14 si fumez, parintii mei m-au prins de vreo 6 ori si m-au certat. Ce ziceti sa fac, sa fumez incontinuu pe ascuns sau sa le spun ca fumez si ei sunt fumatori?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Aparent nici macar nu te ai gandit la varianta a3a si anume sa te lasi ca poate prinzi macar 18 ani sanatos

| minrest a răspuns:

Parintii tai simt pe pielea lor cat de daunator e fumatul, de asta nu te lasa sa fumezi, si e mult mai daunator la varste mici, ca a ta. Iti recomand sa te lasi de fumat.

| Raul1q1 a răspuns (pentru minrest):

Lasa-l in pace. Crezi ca el nu stie? Daca este constient este alegerea lui. Nu trebuie huiduit si injurat

| ovidiu123432 a răspuns:

Cel mai bine e sa te lasi pentru ca nu sunt sanatoase, poti sa le spui dar sunt sigur ca nu o sa te inteleaga, incearca sa le lasi, e cel mai bine.

| Raul1q1 a răspuns:

Pai daca te-au certat cand te-au prins nu crezi ca te vor certa daca le spui? Fumeaza pe ascuns ca oricum parintii stiu