Eu iti spun sa nu te duci pentru ca este foarte periculos mai ales la varsta ta. Pe pielea ta exista alunite care devin melanoame canceroase daca sunt expuse mult la razele Uv. Daca vrei sa-ti risti sanatatea bagate intr-un sicriu dala si succes.
Mai bine sa nu te duci la solar ca poti sa faci cancer la piele sau mai stiu eu ce boli mai bine asteapta pana te duci la mare si te bronzezi acolo9 sau te duci la strand sau daca vrei sa te bronzezi asa repede cumarati un autobronzand ca nu este foarte scump succes la bronzat :*
Nu te duce. si eu am 13 ani si nu ar trebui sa te duci asa repede. mai bine i-ati un autobronzant..
Avand in vedere ca este vara ai putea merge la mare, la strand si te bronzezi natural.La 13 ani nu cred ca este indicat sa mergi la solar.Am fost cu o prietena la solar si am citit pe un pliant ca trebuie sa ai peste 16 ani ca sa poti intra, insa in ziua de azi, in majoritatea saloanelor nu se mai tine cont de varsta. Din moment ce isi iau banii, pentru ei nu mai conteaza sanatatea oamenilor
Daca tii neaparat sa mergi, ar fi bine sa nu stai foarte mult deoarece pielea nu este obisnuita cu astfel de reactii; la urmatoarele sedinte numarul minutelor va creste.Bronzul se vede dupa mai multe sedinte si nu trebuie sa stai atat de mult cum a stat prietena ta.Prima sedinta:6 min; restul:9-15 min.
Indicat ar fi sa stai de vorba cu un doctor.Iti va spune riscurile bronzarii la salon si o sa te convingi ca nu este atat de indicat, mai ales ca ai doar 13 ani
Pentru primele dati eu zic sa stai cate 5 minute, apoi 7, apoi 10.
Insa la soare te bronzezi mult mai frumos si mai vizibil decat la solar.La solar trebuie sa mergi de foarte multe ori sa se vada bronzul.