anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall am 14 ani si am o asa zisa problema care vreau sa o rezolv de cateva zile seara merg la baie de 3-4 pentru a face p*pi ceea ce ma cam inerveaza nu stiu de la ce dar fac putin si des astept raspunsuri de la voi sa aflu CUM POT REMEDIA PROBLEMA ASTA...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Buna! Anunta-ti mama si impreuna cu ea mergi la un medic urolog, ai putea avea o infectie urinara si asta sa iti provoace urinarea deasa, sau mai rau, ai putea avea prostata, adenom de prostata, tumoare vezicala si alte derivate.
Fa-ti un test de urina, o ecografie abdominala inainte sa urinezi (De preferat dimineata, cand inca nu ai mers la baie) si sa iti tii pe o perioada de 2-3 saptamani un "jurnal" al urinarilor, sa vezi cam o data la cat timp mergi la toaleta, ce cantitate ai eliminat, culoarea, iar informatiile acestea i le poti spune si medicului urolog. Daca bei multa apa (in jur de 2L pe zi, nu e nevoie sa te ingrijorezi, sau daca esti stresat,nervos,emotionat: toate acestea te "scot" la toaleta).
Ca preventie, incearca sa nu mai stai cu picioarele goale pe gresie, sau sa stai pe jos in curent, in frig, umezeala, sa iti faci o igiena corecta, zilnic, sa te hidratezi zilnic. Pa pa!

2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Esti racit la rinichi, tratament antibiotic, sanatate

| DarkAleka a răspuns:

Poate fi o simpla raceala, care probabil ti-a afectat vezica urinara, in primul rand ai grija pe unde stai cu spatele gol, fereste-te de zonele in care e curent ca e periculos si iti poate fi afectat tractul urinar (o mica iritatie), ar trebui sa mergi la doctor daca in doua zile nu iti trece.
Sper sa rezolvi prbl! Bafta!