| Eumada a întrebat:

Sall! Am auzit si eu de la o fata ca cica e un obicei in Moldova.Cica daca te dai cu usturoi iti cresc tatele mai mari laughing Care stii e adevarat?laughingCeva site din care pot citi?:* Ms de raspuns. Dau funda! happy E cam aiurea intrebarea dar vreau sa stiu daca e adevarat asa cevahappy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Stai linistita, nu este nimic in neregula cu dorinta de a-ti mari sanii.Cred ca fiecare fata la un moment dat isi doreste acest lucru, dar ei o sa se dezvolte cu trecerea anilor dupa casatorie, nastere.Intereseaza-te la plafar, iti recomand pentru cresterea sanilor tinctura de marar.

3 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Daca te dai cu usturoi unde? laughing)

| TiffanyღBJ a răspuns:

Nu, bineinteles ca nu este adevarat

| DDoctorita a răspuns:

Nu e adevarat!

Sanii iti cresc de la hormonele LH si FSH ce le fabrica organismul. In plus de obicei daca ai grasime acumulata, ai sanii mai mari. Tocmai din acest motiv, multe fete ce vor sa slabeasca, prima data li se micsoreaza putin sanii.

Deci nu, nu e adevarat. =)