| FlorinPx a întrebat:

Sall, am fost la dentist cu o masea trebuie sa imi scoata nervul dar mi-a pus o pasta sa il omoare, intrebarea mea este cand va trebui sa imi dea acea pasta jos cu ce o va da tinand cont ca sa intarit, se va mai folosii "polizorul" acela care scoate praf si miroase ingrozitor? Cat timp va ramane gustul acela menolat de la pasta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| malina1922 a răspuns:

Si eu am trecut prin aceeasi chestie cu acea pasta si alea alea. cateva zile trebuie tinuta pasta aia din cate stiu eu, apoi mergi dinnnou la el si te curata si cred ca da. cu acel polizor ca sa faca acea gaura ca inainte apoi o plombeaza, nu o sa te doara deloc. Gustul acela de la pasta iti trece cum mananci. te speli pe dinti si alea. happy. Mie mi-a trecut in cateva ore la tine nu stiu. Dar nu poate dura mult. Sper ca te-am ajutat cat de cat :*. Bafta.

| FlorinPx explică (pentru malina1922):

Mersi mult de raspuns. De durere nu prea imi e frica a incercat sa imi omoare nervu' fara antestezie si a fost o durere cumplita nu a putut deoarece ma durea si a ales varianta cu pasta dar cel mai mult nu suport polizoru' ca se depunde praf in gura si miroase foarte "frumos".

| malina1922 a răspuns (pentru FlorinPx):

Stiu, ai dreptate are si un miros ingrozitor si un gust groaznic. Dar trece dupa ce iti pune plomba si spune ca peste o ora doua poti manca. cum mananci si alea trece gustul. happy

| malina1922 a răspuns (pentru malina1922):

Nu-ti face probleme in privinta gustului, trece.laughing :*

4 răspunsuri:
| FlorinPx explică:

Mentolat...