| marian23213234 a întrebat:

SAll am mai puss intrebarea asta dar nimeni nu mi-a raspuns! va rog spuneti-mi si mie cum sa imi rup parul de pe alunita si ce se intampla da o rup o-data alunita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lory_1630 a răspuns:

Nu poti sa-ti rupi alunita! E cea mai mare prostie! Poti sa faci cancer si sa mori! Si te rog eu din suflet sa ma iei in serios! A patit un prieten de familie de-al nostru.Si-a rupt alunita, dupa o luna a facut cancer, a stat in spital 4 zile, si apoi a trecut pe lumea cealalta.Du-te la un dermatolog sa te dea cu o solutie speciala si o sa-ti dispara.Am fost odata la dermatolog cu cea mai buna prietena si dupa vreo 10 consultatii in care i-a dat cu solutie de aia, i-a disparut alinuta. Funda?

1 răspuns:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai medicul dermatolg își poate spune ce și cum în urma vizitei făcute.
Pa, pa.