| Tr4fYc4n7D3PuFuL37y a întrebat:

Sall am o intrebare de cate ori se poate face varicela? ziceti-mi ca ma cert cu o prietena mai mare si ea crede ca se face de 3 ori si eu zic ca se face odata in viata da...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BCosmin14 a răspuns:

Se face doar o data in viata cum ai spus si tu deci... daca ai facut deja nu iti mai fa griji poti sa stai pe langa cei cu varicela dar ai grija sa nu incurci varicela cu pojarul sau rubeola nu este acelasi lucru. fundita?

20 răspunsuri:
| vazelin a răspuns:

O datawinking

| PikaRawrr a răspuns:

O singura datawinking prietena ta nu are dreptate

| NoCharachter a răspuns:

O siingura data in viata. E boala copilariei.

| alexandra199711812 a răspuns:

O singura data normal!

| KIdda_6499 a răspuns:

Se face o singura datawinking crede 'ma maicamea e dermatolog si stiewinking funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Varicela se face 1 data in viata.

| jojo_5373 a răspuns:

Se face doar odata...este una dintre bolile copilariei

| emy a răspuns:

Din cate stiu eu, varicela se poate face o singura data in viata.

| onetwothree a răspuns:

Varicela doar odata in viata se face, deci tu ai dreptate.

| iuliana40 a răspuns:

Ai drptate se face doar odata

| alessia5158 a răspuns:

O singura data! --- dupa aceasta, organismul devine imun la virusul varicelei. Numai bine!

| 4b a răspuns:

Eu stiu ca de varicela ai parte o singura data in viata...

| IceCreamDoll a răspuns:

Se face doar o data in viata.

| Gabytza229 a răspuns:

Varicela se face o data sau maxim de 2 ori. Daca prima data nu a fost foarte mare perioada de refacere(circa o saptamana), ai toate sansele sa mai faci o data.

| Alexandra_7209 a răspuns:

O singura data in viata poti sa ai varicela

| Claudia a răspuns:

straight face varicela odata ce ai facut`o nu o mai faci straight face E o boala a copilariei, nu se repeta niciodata

| purplerainbow a răspuns:

Buna! Varicela se poate face doar o singura data in viata, daca ai avut-o odata nu o mai poti avea cat te-ai stradui de mult. Ca sa te convingi mai mult de ce ti-am spus poti sa te uiti aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Varicel%C4%83

| Fantoma_1807 a răspuns:

O singură dată, după care eşti imun pe viaţă la varicelă.

| măcheamăăăî a răspuns:

O data in viata.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cei mai multi oameni fac o singura data, dar cam 10% din persoane o fac de doua ori. Nu se poate face de 3 ori