Mergi la farmacie, cumperi pansament si glicerina. Vei pune glicerina pe pansament,apoi vei da prin gura, la bube. Nu are gust rau, e dulce Multa bafta
Bubitele alea au aparut ca ai mintit, glumesc.
Sigur ai facut o candidoza bucala! (era si de asteptat, dupa 2 saptamani de Doxicilina!).
Clateste gura dupa fiecare masa cu solutie de bicarbonat de sodiu (o lingurita de bicarbonat la o cana cu apa), apoi pune pe limba cateva picaturi din solutia pa care o voi prescrie mai jos, si plimbale prin gura 1-2 minute, apoi scuipa! Timp de o ora dupa aceasta manevra nu mananci si nu bei nimic!
Rp/ Borax 2, 5 g
Anestezina 1 g
Glicerina ad 100g
DS badijonaj bucal dupa mese
sau cere din farmacie glicerina boraxata gata preparata.
Succes!
Din cate stiu se numesc afte, poate ai mancat ceva mai picant( ce nu mananci in mod obisnuit)
cred ca trec de la sine, daca nu intreaba la farmacie
Continua sa te speli pe dinti de 3 ori pe zi si o sa-ti treaca am avut si eu
Se numesc afte si le-ai facut probabil de la lapte mie asa imi apar cand beau mult lapte nu trebuie sa te duci neaparat la medic daca nu le atingi nici nu le simti doar cand mananci dar in cateva zile iti va trece. sper ca te-am ajutat
Clateste-ti gura cu ceai de musetel si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu si o sa-ti treaca
Depinde si eu am avut niste bubite pe limba si imi venea sa mile musc cat puteam de tare, sau daca nu sunt ce am avut eu du-te la doctor si el iti va spune ce ai