| 65581 a întrebat:

Sall! am o problema. de vreo 2, 3 saptamini, ma doare in spate partea dreapta sus mai jos de umar e ca un fel de junghi persistent care ma irita foarte tare.eu ma gindesc ca poate fi de la curent, ca am fost la padure si am dormit acolo toata noaptea jos la pamint si la o saptamana dupa aceasta ma apucat durerile astea! Junghiurile acestea ma fac sa ma gindesc la ce e mai rau!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| uca_1023 a răspuns:

Posibil sa fi racit la plamani.Sau sa fie oasele, coloana vertebrala/coaste.Sau sa te doara muschii spatelui.Eu credeam ca am probleme la rinichi ca ma durea zona lor de mor, dar de fapt erau muschii spatelui pentru ca am scolioza.Nu stiu...mergi la medic, e cel mai bine.Bafta!happy