Si eu sunt la fel de racita sau cel putin asa cred! Iti recomand dropsuri pentru gat Neo-Angin! Dau rezultate inca de dupa prima pastila! Daca o iei noaptea, inainte sa dormi, diminata vezi rezultatul! Asa, daca o iei in timpul zile sau dimineata, nu stiu daca observi schimbarea! In fine, in afara de pastilele de gat iti recomand Coldrex(pliculete) pentru febra, gripa si raceala! Daca esti puternic racit te sfatuiesc sa incerci si cu leacuri babesti care ajuta foarte mult! Mananca supa fierbinte sau ceai cu miere si lamaie! De asemenea, pentru gat iti poti face un amestec de lapte fiert cu ou crud si putina miere! Inca din antichitate se stie ca oul crud este benefic pentru durerea in gat sau dregerea vocii ragusite! Poti de asemenea sa incerci mamaliga fierbinte pe care o bagi intr'o carpa sau prosop si o pui pe piept! O sa simti o mica presiune(te frige) insa la scurt timp o sa simti cum iti elibereaza repiratia! Mai stiu si de ceaiul cu ceapa! Nu stiu exact cum se face.cred ca fierbi ceapa sau ceva de genul)Nu stiu cum se face dar poti intreba pe bunicii tai sau pe parinti! De asemenea pentru eliberarea sinusurilor poti incerca inhalatia cu apa fiarta si sare! Fierbi apa, adaugi sare, o versi intr'un lighean si bagi capul in lighean(NU IN APA!)aproape de apa fiarta cu sare, dupa care acoperi ligheanul si capul tau cu o patura! Faci pauze dese daca nu poti face fata! Toate functioneaza! Le'am incercat, mai putin cea cu ceaiul de ceapa! Am baut asa ceva doar odata dar nu mi s-a parut ca functioneaza!
Bafta:*!
Iti recomand sa te duci la medic si sa nu ne intrebi pe noi pentru ca inainte de toate e sanatatea! Insanatosire grabnica
E bun fervexul pentru raceala sau nurofen raceala si gripa.Pentru gat iti recomand tantum verde sau decasept. Ceaiuri cu miere si daca durerea in gat persista, trebuie sa te vada medicul pentru ca e posibil sa ai nevoie de antibiotic.Multa sanatate katalin!
anonim_4396 întreabă: