| ion132 a întrebat:

Sall am rubeola..Azi mi-a aparut..Cum scap de ea repede? Ziceti-mi ce sa faccrying nu vreau ok toata vacanta sa stau in casa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

Buna, nu poti scapa de ea.Trece in aproximativ 2 saptamani. Eu stiu ca poti sa iesi din casa doar ca e periculos pentru cei din jurul tau ca sa nu ia si ei. Incearca sa iti contactezi toti prietenii care au avut si iesi pe afara intr-un loc mai retras thinking Succes!

7 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Vrei nu vrei trebuie sa stai izolat 7-10 zile pentru ca poti infesta pe toti care vin in contact cu tine. Daca vrei sa nu complici lucrurile si te intereseaza si cei din jurul tau ai putina rabdare si respect pentru ei. Cateva zile din vacata ta-multa sanatate!

| Himera a răspuns:

Frate bubos, de dracia asta nu scapi, nu fi trist si eu am stat asta-iarna cand erau zapezile cat casa la izolare si n-am murit(au ramas urme de nebunie, dar e ceva temporar).

Calmeaza-te, taie-ti unghiile in caz ca nu o sa rezisti, consuma lichide si ai voie sa faci mofturi. O sa ai sansa sa incerci lucruri inedite, spre exemplu eu am facut descoperiri uimitoare in acea perioada,(parul creste mai repede atunci cand se spala mai rar, apropo, sa nu te speli decat sumar si rar! Cat sa nu umpli casa de arome. Am descoperit ca pot sta 2 zile si 2 nopti consecutive fara sa dorm, am descoperit care este senzatia atunci cand intri in sevraj, iti vin tot felul de idei, porti discutii filosofice cu propria persoana, esti capabil sa aduci argumente pro si contra pe acelasi subiecte si te poti contrazice singur.)

Uita-te la filme, documentare, desene animate (uite aici recomandari: http://www.youtube.com/watch?v=oPZrJXvJKqA http://www.youtube.com/watch?v=topE4Mm94Ss), uita-te pe geam la cei care se plimba, alearga si se bucura de viata si oftica-te. Iti dau voie sa te scarpini oriunde doresti tu, ai grija la fata. Eu inca imi numar urmele si ma intreb daca vor trece vreodata.

Urla, deseneaza, apuca-te de origami, inventeaza injuraturi noi, uneste bubitele cu un pix, joaca sudoku si mai gasesti tu.
Distractie placuta!
PS: Daca dai poze cu bubele tale, ma anunt si dau adresa mea de mail in privat;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bea vin rosu sau compot de visine. Mie mi-a trecut in aproximativ 5 zile.De-acum o saptamana, sunt bine. Insanatosire grabnica si tie!:*

| Ady21 a răspuns:

Frate asculta-ma pe mine doar ce am scapat si eu de rubeola, bea in fiecare zi un pahar de vin rosu si stai in casa! poti iesi si afara la aer! (daca e cald afara), mentionez ca, camera unde stai trebuie sa fie aerisita permanent!tongue In 4 zile am scapat de rubeola!winking

| Andreas1 a răspuns:

Si eu am avut rubeola..de lunea trecuta pana lunea asta..am stat doar 1 saptamana in casa(si am innebunit)..acum depinde, un coleg de-al meu a stat 3 saptamani in casa..de rubeola nu ai cum sa scapi repede, trebuie sa stai in casa la caldurica, stai calm ca nu te prinde toata vacantawinking

| ion132 explică:

Va multumesc mult...:*

| keNzoR151 a răspuns:

Deci, nu ai ce face e obligatoriu sa stai in casa 7 zile + sa bei bauturi acre ca sa iti dispara bubele mai repede, sper ca ti-am fost de ajutor