| Alin_1367 a întrebat:

Sall...am si eu niste intrebari care nu imi dau pace...1. Cea mai buna metoda de a scapa de cosut, am incercat si cu pudra de argila dar mie nu imi da rezultate, nu am multe dar cand imi apare cate unu nu scap de el timp de o luna si apoi ramane semne, si numai pe obrazul drept imi apare, asa 2. Cea mai buna metoda de slabit dar de slabit laa fata sa nu am gusa si si falci asa, eu am 1.84 si am 66 de Kg sunt dar tot am gusa,. stiu ca am scris mult dar nu mai stiu la cine sa apelez

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| bobo_1770 a răspuns:

Pt slabit slabesti 600g-1kg daca mananci dimineata un ou fiert si daca vrei o cana de ceai fara zahar, dupamiaza 100g peste sau pui si seara 300g mere stiu ca pare infometare dar merge sigur!(Daca ti se pare exagarat nu incerca! )

Abh
| Abh a răspuns:

Maca cu argila se foloseste saptamanal, cu constiinciozitate ( inainte de aplicare se demachiaza pielea si apoi faci baie de aburi cu Musetel). Nu e o tragedie ca iti apare un cos, doua, totul e sa nu le piscalesti.; La inaltimea ta, nu mai e cazul sa slabesti, daca esti nemultumita de aspectul gatului fa gimnastica pentru gat.