| IAmAnonim a întrebat:

Sall! Am si eu o problema... asta vara aveam aproape 50 de kg si acum am slabit mult, acum am aproape 40. Va rog spuneti-mi si mie cum sa ma ingras mai repede
dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlbaAura a răspuns:

Banuiesc ca din moment ce te ingrijorezi ca ai slabit atat si probabil fara sa urmezi o dieta anume, ceva nu este in regula si cel mai bine e sa mergi sa faci un consult medical si niste analize.Nu cred ca e o rezolvare in a te pune pe mancat fortat si mai mult decat simti nevoia.Ia-ti o trimitere de la medicul de familie pentru analizele de sange si pentru glanda tiroida.Una dintre cele mai frecvente cauze a slabirii sau ingrasarii substantiale este tiroida.Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Consulta un medic si poate iti prescrie vitamine sau ceva de genul asta

| Azµre a răspuns:

Depinde ce vârstă ai, poate fi o problemă sau nu vezi un medic endocrinolog pentru asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Eu vreau sa te ajut! Vrei sa te ingrasi? Ei bine mananca mancare cu multe calorii, incearca sa mananci si dulciuri, dar nu multe pentru ca poti face diabet. Cand mananci acele mancaruri dupa ce te saturi incearca sa mananci un pic peste cat poti tu, asta pentru a-ti mari stomacul. Dar intrebarea mea este de ce vrei sa te ingrasi? E mai frumos sa fi slab! Oricum este viata ta si o faci cum vrei tu!

Sper ca te-am ajutat! FUNDA?

| ema_2625 a răspuns:

Relaxeaza-te,consulta un medic sa iti dea niste vitamine,mananca ceva tip fastfood,cereale, lapte, dulciuri, mancaruri consistente pe baza de carne, grasimi.

| Krueger a răspuns:

Mananca...

| Marce28 a răspuns:

Buna...ai putea sa mananci seara tarziu gen paste, dulciuri sau fast-food.

| andreutza33andree a răspuns:

Icearca sa mananci paine mai multa decat mananci de obicei! Sper sa te ajute cumva sfatul meu