| busyborsa a întrebat:

Sall am si eu o problema cu caine de acesta data

Mi-am cumparat un caine Amstaff are 5 saptamani.Cand l-am adus i-am dat putin lapte da i-am pus si apa in el. Dupa o zi nu a mai vrut sa manance nimic am mers la veterinar si i-am loate un bumb de limbrici.I l-am dat si tot asa se simnte nu vrea sa manance nimic.Ba chiar iiam lot si vitamine pentru el big grin si-o nu vrea sa manance dau funda cine imi sp big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pinkpinkbutterfly a răspuns:

Nu trebuie sa dai niciodata lapte la pisici sau la caini, mai ales daca cainele nu are facuta deparazitarea.Incearca sa ii dai oua crude, fortat, daca nu vrea el sa manance in ti cu gura cascata si il arunci in gat.Si incearca sa il obisnuiesti pe mancare speciala pentru caini, nu ii mai da niciodata lapte.Dar cel mai bine ar fi sa te duci cu el la un veterinar, nu poti sti niciodata sigur ce este ineregula cu el. Dar ouale il vor ajuta mult, si sa aiba in permanenta apa, poti sa nu ii mai dai nimic sa manance 2 oua pe zi sunt suficiente, daca nu mananca el altceva nu il forta, insa incerci si cu mancare ca pana la urma va manca.Mult noroc, si sper sa isi revina,

3 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

Nu prea stii sa scrii! poti da lapte la animale fara nici o problema, dar el nu era deparazitat probabil. si daca avea viermi laptele e interzis in acea perioada. un caine poate rezista si o saptamana fara mancare, dar sa aiba apa. incearca cu ou cum zicea cineva mai sus. poate isi revine

| ღNuTzAღ a răspuns:

Pai ai vaccinat ciinele, ca ciinii de rasa trebuie vaccinati numaidecit.

| zaharia33 a răspuns:

Are limbrici suna un veterinar sa-i faca o injectie anti limbrici