Cum stai cu TA ( tensiunea arteriala ), nu esti cumva hipotensiv si din cauza asta la o durere te apuca ameteala care ar putea duce chiar pana la lesin?
Ar fi recomandat sa iti faci analizele de rutina si sa te consulta medicul de familie.
Da daca ma lovesc rau se ajunge la lesin
Da daca ma lovesc mai rau pot sa si lesin
Poate esti mai sensibil, poate ai o lispa de ceva in organism...nu stiu, du-te la medicul de familie, cel mai bine.
Dupa cate inteleg eu problema este ca esti dupa parerea mea mai slab si suporti foarte greu loviturile, oasele si muschii neantrenati.nui nimic am avut aceeasi problema pana intr-o perioada cand am inceput sa umblu la mix fight si sa mai ameliorat.dar daca intr-adevar vrei sa dispara de tot si sa fii tare la oase si muschi mergi si tu la niste cursuri de karate, o sa te ajute extrem de mult)
Da de exemplu mie daca imi da cineva cu pumnu in mana ma invinetesc repede s-ar putea sa fie de vina ca nu prea fac sport
Peretii vaselor de sange nu sunt destul de elastice, se sparg usor si de asta apar echimozele, de regula se intampla asta in carenta Vit C ( dar se intalnesc si la persoanele vegetariene ) consuma multe legume si fructe.
Si sa te duci la medic sa te consulte.