| IAliveInHell a întrebat:

Sall! asa deci vecinul meu are 12 ani si se tot vaita ca e prea gras nu pare la vedere dar mi-a spus ca ii raman mici hainele si are 74kg si cam 1, 54m ceva sa poata sa slabeasca pana incepe scoala, pentru ca rad colegii de el si este foarte trist...manaca sare multa paine multa, dar zahar foarte putin ceva nu neaparat sa devina model in o luni dar sa ajunga pe la 60kg sau mai putin daca se poate ar fi bine as salbeasca si 10 kg sa aiba 64 ceva pana incepe scoala eficient o dieta sa un program de sport ceva stiu si eu sa nu fie foarte greu.

Eu l-am sfatutit sa reduca paine si sarea deoarece paine are o multime mare de calorii, dar nu stiu ce sfaturi sa ii mai dau.

Eu sunt mai mare, dar ma inteleg cu el sa maturizat nu e ca si cei de varsta lui cu jucarile si chestii dintr-astea si as vrea sa il ajut pentru ca il cunosc de cand s-a nascut si imi pare rau de el.

Cine are sugestii replywinking

Fundaa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, la sală, zilnic ), se abţine de la dulciuri, mănâncă mai puţin ( cantitativ ), NU cinează după ora 19 şi DOAR ceva "uşor" seara, mănâncă DOAR pâine NEAGRĂ ( sau de secară ) şi foarte PUŢINĂ, etc.

Să aleagă alimente care au mai puţine calorii/zilnic ( pentru a scădea consumul zilnic de calorii ) - vezi tabelele de la linkul :
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/

http://www.fitness-god.ro/tabel_valoric_alimente.php

http://www.doctor.info.ro/valori_nutritionale.html

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum naiba sa nu para la vedere cu 1.54 si 75 de kile, este folosit pe post de minge? laughing
Eu cred ca este din cauza pubertatii dar ar putea incerca sa faca sport.

| presus a răspuns:

Eu zic sa faca mult sport, mai ales acum ca e vacanta de vara. Poate sa mearga la bazin sau sa tina o dieta buna. Sunt multe sfaturi pe internet despre o dieta sanatoasa. Eu zic sa mearga la bazin, un prieten a facut tot asa intr-un timp el a avut 83 de kg. si a ajuns la 75 in 3 luni. Sper ca te-am ajutat.

| Florincrap a răspuns:

Ar trebui sa manance mancare mai sanatoasa. Sau are o problema cu metabolismul:probabil e prea lent, ceea ce inseamna ca mai tot ce mananca se depune.
Fiecare om e diferit.

| c0rL a răspuns:

Pai sa incerce sa aiba o alimentatie corespunzatoare greutatii sale (un regim bine stabilit).
Ar putea sa iasa cu bicicleta, sa incerce sa faca alergari scurte. exercitii prin casa (flotari, abdomene).

| SunGoesDown a răspuns:

Http://dietadukan.ro/

eu personal am folosit-o. am 16 ani si am slabit 7 kg in 2 luni si nici nu te infometezi. e cea mai buna metoda de slabit, sincer. nici eu nu puteam sa tin diete pentru ca imi era pofta, dar cu dieta asta am vazut rezultate chiar din primele 2 zile si acum ma simt foarte bine.