Alte fete vor sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasi? Eu zic ca arati foarte bine, vorba lui ivonesucu poti fi model daca zici ca esti slaba. Asta este parerea mea! Bafta!:*
Nu ai specificat varsta.In orice caz,aceasta greutate nu este batuta in cuie si se va modifca pe parcurs,fara a face ceva anume. Pofta de mancare,de asemenea,va veni odata cu varsta(o spun din propria experienta; cand eram mica nu aveam pofta de mancare si eram foarte slaba,dar in adolescenta, lucrurile acestea s-au schimbat; mananc normal si am o greutate normala).Am raspuns de mai multe ori la intrebari asemanatoare, iar raspunsul meu(si nu numai), complet, il poti gasi aici: http://www.tpu.ro/......sa-mananc/ mele sunt legate in special de alimentatie,deoarece conteaza foarte mult ce si cat mananci,dar la fel de mult conteaza si cum.E posibil ca portiile propuse de mine sa ti se para mari, iar in acest caz e bine sa respecti acest program alimentar, dar cu portii ceva mai mici pentru inceput(pe care le vei mari treptat)si, eventual, sa introduci gustarile numai dupa ce te obisnuiesti cu schimbarile.Desi poate parea greu la inceput, te vei obisnui destul de repede cu noile modificari.Numai bine.
Poti face niste injectii cu calciu, si mananca dulciuri in special seara
o sa te ajute sa te ingrasi
daca ajungi la 47-48 va fi in regula
Mananc dulciuri snaksuri. si nimic. Draga Angelutza sunt destul de inalta pentru varstra mea.
Este foarte bine sa fii slaba. O sa te ajute in viitor enorm. Poti alege o cariera de model. ai sanse 100%! dar, daca iti doresti asta enorm, cel mai bine e sa mananci bazat. Multe grasimi, dulciuri si carbohidrati. Stiu ca suna terifiant, dar tu esti cea crea vrea sa se ingrase. Daca nu yte ajuta sfaturile noasrte, ai putea consulta un medic nutritionist
Nu poate fi model deoarece e micuta de inaltime
anoooonimm77 întreabă: