| adrianboss2011 a întrebat:

Sall, cum scap de durerea de cap provocata de sinuzita nu mai supot ma doare ingrozitor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| s4a a răspuns:

Incalzeste intr-un ibric apa cu putina sare si inhaleaza aburii. Evita curentii de aer si aerul rece sau uscat.

| 1Q a răspuns:

Fa niste aerosol cu lavantica, aerosolu adica incalzesti nispete apa pana clocoteste o pui intreun lighean pui esenta de lavantica in ea iti pui un prosop pe cap si inspiri aburi
Multa Sanatate si sper sa te faci bine cat mai curand

| claudia_9559 a răspuns:

Trebuie sa mergi la ORL, sa-ti faca un film la sinusuri, iti da si tratament.Sinuzita trebuie tratata corespunzator, se trateaza cu antibiotic recomandat de ORL-ist.Insanatosire grabnica

| 7DaysCuPortocale a răspuns:

Ia un ParaSinus
Iti trece imediat happy

| micutsa19 a răspuns:

Cel mai bine du-te la un control, la fel am patit si eu si nu am dat atentie si m-au luat de urgenta...

| Deea_2679 a răspuns:

Fa infuzie cu plante happy