Fă o cură cu cătină, e foarte indicată pentru sănătatea ochilor. Poți alege cătină conservată în miere de albine (găsești în piețele agroalimentare) sau suplimente de cătină de la farmaciile naturiste (eu am luat spirulină cu cătină de la Hofigal, dar bănuiesc că există și suplimente de cătină simplă).
Ideea e că de la o vreme aveam ochii obosiți. Vedeam mai în ceață și când stăteam mai mult concentrată în ecranul de la laptop și apoi mă uitam în depărtare, dura câteva secunde până mi se adapta vederea. Acum vreo lună am început să iau suplimente spirulină+ cătină și am observat îmbunătățiri: nu mai văd în ceață și nu îmi mai obosesc ochii repede. Menționez că nu am miopie sau ceva, dar senzația de oboseală se simțea destul de bine și aveam multe momente în care devenea deranjantă.
Eu suplimentele acelea le-am luat pentru spirulină, efectul asupra vederii a apărut ca o surpriză. Știam că e bună cătina la așa ceva, dar nu știam cât de bună. Îți recomand să încerci. Dar pentru asta trebuie să mai citești pe internet despre proprietățile acestei plante și să vorbești cu părinții, pentru că orice variantă ai alege, trebuie să cumpărați împreună.
Am si eu aceeasi problema si am 15 ani... de fapt nu e o problema, nu ai nimic; in timp trece singura; asa are aproape toata lumea.
Si eu la fel am un punct negru
Dar la tine cat a tinut? Mai vezi asa? Era la fel cum am zis eu mai sus? La mine acum sunt mai multe si nu mai sunt negre.
Am si acum, am o prietena care avea si ea si pe 16-17 ani trece.
LarisaChe07 întreabă: