anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall de ceva timp am inceput sa observ ca slabesc in greutate. fara sa depun nu stiu cat efort. am 14 ani, o sa implinesc in curand. si sunt putin cam ingrijorat. pe zi ce trece ma vad tot mai slab, dar mai mult in zona soldurilor, ma vad mai "subtire" si mai alungit. poate si vreo boala grava? nu ma prea simt eu rau si analizele mi-au iesit bune, decat tabelul sanguin a iesit putin modificat din cauza ca am luat antibiotice inainte. poate fi ceva hormonal, sau din cauza cresterii? sau e boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Maryna78 a răspuns:

Eu cred ca cresti in inaltime si deoarece slabesti organismul se opreste din crestere la 18 ani nu iti face griji.vb cu un medic si el iti va spune ce ai de facut si ce se intampla cu tine

| Alexalice10 a răspuns:

Si ce e rău in asta? Ce as vrea sa fiu in locul tau! Fii mulțumit ca nu ești gras. Fa si tu ceva sport ca sa pui niște masa musculara pe tine si nu o sa mai arati asa slab