Nu slabesti de la ele, doar iti scade pofta de mancare cateodata dupa ce ai fumat o tigara.
Despre forte nu stiu ce sa iti zic, eu una m-am cam lasat pentru ca tremuram dupa o tigara(cateodata) si ma simteam ametita(nu mereu). De cand am renuntat la ele ma simt altfel, am mai multa energie.
Si nu mai zic de cate substante nocive continute de o tigara care iti fac foarte mult rau, nu neaparat ca iti slabesc fortele, iti afecteaza usor usor toate organele.
Eu fumez de 7ani si nu am nimic.(doar ca sunt dependent si nu ma mai pot lasa de fumat)daca esti nefumator NU TE APUCA ca nu mai scapi de ele prea "usor" in rest succes.
Pai de ex tata nu poate fara tigara pentru ca daca nu fumeaza ii slabesc fortele.
Totul depinde de organism, sunt persoane cu podera mare care au fumat de ani buni si nu au slabit.Dar slabitul vine si el ca un efect "advers" sa spun asa pentru ca organismul este slabit (sa nu mai spun de mirosul neplacut si ingalbenirea dintilor, tuse eruptiva si ficat marit). Exista cai mai sanatoase de slabire decat fumatul.Chiar daca ar functiona chiar crezi ca merita la cate efecte nocive are?!
Totul depinde de organism.Sunt persoane cu pondera mare care au fumat ani de zile si nu au slabit un gram.Gandestete la efectele nocive ce vin odata cu fumatul :dinti galbeni, respiratie urata, tuse eruptiva, ficat marit ..etcSi chiar de ar functiona pentru organismul tau chiar crezi ca merita la cate efecte nocive are?
Deeiutss întreabă: