| Antikrist_1875 a întrebat:

Sall
ieri a fost ziua fratelui meu mic. De ziua lui a primit cadou o replica de avion de asamblat. In cutie avea un lipici Super Glue. Azi dimineata parintii nostri au mers la servici si eu m-am dus afara. Cand am venit inapoi, fratele meu plangea si l-am intrebat ce s-a intamplat. Mi-a spus ca si-a lipit gaura penisului cu Super Glue si ca nu o poate desface. parintii nostri nu stiu, si fratelui meu ii e frica sa nu afle. Ce sa fac? Va rog tratati problema cu seriozitate. Mi-e rusine sa-l duc la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Du-l la medic mai! incearca sa i-o bagi in apa, calduta, daca nu la medic! nu-i de gluma!

| Arekandera a răspuns:

Lasa rusinea deoparte si du-l la un medic! e destul de grav si daca nu iei atitudine problema se va agrava.crezi ca altor oameni nu le e rusine sa mearga la urolog, ginecolog? dar de nevoie sau de durere, se duc.ti-as recomanda acelasi lucru.

| HappySadness a răspuns:

Eu zic sa le spui totusi parintilor tai. Ei vor stii ce sa faca si totusi lasa rusinea pentru ca daca se agraveaza o sa ai de lucru...
Bafta!

| bogdan1004 a răspuns:

Dul de urgenta la medic caci daca nu-l duci va avea mari probleme