Du-te la plafar si intreaba de ging seng. Ajuta mult adica Iti da pofta de viata. Eu personal iti recomand cu caldura cura cu drojdie de bere O faci o luna si esti ca noua. Eu am cumparat drojdie in pulbere. Se amesteca zilnic doua linguri de drojdie cu lichide. Si de beau pe parcursul zilei. Eu am baut cu apa pentru ca e gretoasa cu sucuri sau lapte :-s. Mie cel putin imi provoca greata. Acest amestec e bun pe toate domeniile. Ajuta la par, unghii, depurativ, cica slabeste, dar nu cred ca eu nu am slabit . E un fel de intaritor de organism. Cel putin pe mine m'a ajutat. Cat despre depresie eu am baut ceai de valeriana care te ajuta sa te linistesti. Succes.
Bună.
Astenia de primăvară.
Consultă medicul de familie.
Vitamax, Centrum, orientativ.
Depresia trebuie investigată de medicul psihiatru.
Pa, pa.
Iti recomand vitamax sau supradyn.Ambele sunt foarte foarte bune dar trebuie luate pe o perioada mai lunga, maxim o luna.Sunt printre cele mai complexe vitamine si efectul este foarte rapid, le-am testat pe mine.De asemenea ti-as recomanda fructe multe in aceasta perioada si multe proteine:carne, branza, lapte, ciuperci, orez.Chiar daca nu ai pofta incearca sa mananci putin cate putin. E adevarat ce se spune ca pofta vine mancand.Multa sanatate!
daniela_7403 întreabă:
So.SwEeT întreabă:
anonim_4396 întreabă: