anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall la toti am apofizita la genunchi(ff nasol) deci caut eu ca dispe nu gasesc nimic deci eu nu astept ani sa mi treaca pana acum era ok adica daca faceam sport ma dureau genunchii dar acum nu prea mai pot sa merg fara sa ma doara nu pot nici sa ma ridic de pe scaun X)) nu doare rau da e enervant cine are stie mm e vreun remediu umm nu vreau sa afle ai mei am fost la spital nu mi a trecut nimic da acum e cam rau am 13 ani am auzit ca la 15 iti trece da nu am chef sa astept atat eu nu sunt chiar o leguma de calculator da de vreo 8 luni evit sa mai fac sport si de o saptamana evit sa ma ridic de unde stau sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| alexoprondrina a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.