anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall lume cum scap de petele maronii de pe fata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zahy a răspuns:

Cu zeama de lamaie. Da poti face o masca de fata. 2 linguri miere 1 lingura zeama de lamaie. sau poti chiar si bircarbonat de sodiu sa folosesti.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alte pareri? plz

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu IPL (lumina intens pulsata)
Rade toate leziunile pigmentare (inclusiv pistruii). Dar sa fii sigur ca leziunea e benigna, trebuiue un examen cu dermatoscopul mai intai.

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda, vad ca nu ti-a placut ce ti-am scris (desi era medicina ultra moderna, nu niste leacuri babesti inutile) laughing
Oricum, chit ca nu mi-ai dat funda (de care oricum mi se rupe) si tot insist sa mergi la dermatolog, pentru ca altfel NU scapi de petele alea. Nici daca mergi la dermatolog nu scapi asa usor de leziunile pigmentare, ca majoritatea nu-si bat capu cu ele.