| 123456 a întrebat:

Sall lume.:d am si eu o intrebare voi ce mai faceti pe net? in afara de messenger acultat muzica si din astea. ma plictisesc rau de tot. fetelor care aveti raspunsuri si ceva interesant spuneti-mi :d mersi kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

TPU este un site minunat. Daca ii vei prinde gustul, nu vei mai avea timp, sa te plictisesti. Succes!

| AdelinaC a răspuns:

Pai eu nu ma plictisesc, ori ma joc, ori caut niste articole care sa ma intereseze, ma mai uit la niste operatii pe you tube, la filme horror

| Tourniquet a răspuns:

In afara de TPU si de vorbit cu prietena mea cea mai buna la telefon sau pe messenger, citesc o carte, mai citesc blog-urile unora, mai scriu pe blog, caut poze, ma uit poze de pe telefon. happy

| JustMeBăi a răspuns:

Pe TPUhee hee

| momo a răspuns:

Eu mai stau pe blog, mai ma uit pe youtube la viata cu louie sau la desene animate mai vechi (ca sa ma mai amuz ca acum la TV sunt numai porcarii)... mai caut (cand ma plictisesc) despre zodia mea, numerologie, numarul destinului, articole din astea... cateodata recitesc unele articole ca mai uit big grin. Ai putea citi o carte big grin

Succes cu plictiseala ca stiu ca e boala grea (sunt si eu patita)winking

| angelany a răspuns:

Eu cateodata mai intru pe situri ca acasa tv, perfecte.ro
, bravonet.ro sau ma uit la filme, seriale...