| ionutiulian1997 a întrebat:

Sall.ma doare cam de vreo saptamana incheietura mainii stangi.ce sa fac sa-mi treaca. vreau seriozitate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VladPetcu a răspuns:

Deci fi atent este luxata un pic dar va trece incearca sa pui gheta si sa o misti cat mai putin.
Si tine mana intinsa nu in sus sau in jos cat ai gheata.
Funda?

7 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ia-ti cremă antiinflamatoare (Clafen, Diclofenac, BenGay etc) de la farmacie si faci un masaj, poti si singur. Inainte de aplicarea cremei, maseaza-ti incheietura mâinii cu spirt, poti si acum sa o faci, oricand, amelioreaza durerea.P robabil, ai facut o intindere.

| VladPetcu a răspuns:

Poi aici sunt 2 variante si nu o zic la caterinca asa ca te rog sa ma asculti.
Sunt 2 variante:
1.Este o intindere de ligamente mai urata.Incearca sa nu mai misti mana vreo 5-6 ore.
2. Daca nu trece, atunci mana este posibil rupta si iti recomand sa mergi cat mai urgent la medic.
Funda?

| ionutiulian1997 explică (pentru VladPetcu):

Nu e rupta.nu ma doare tare.adik o pot foflosi dar nu ma pot sprijini pe ea.atunci ma doare tare

| floresdemayo a răspuns (pentru ionutiulian1997):

Mâna nu e ruptă daca o poti misca. Cel mai probabil ai fortat-o undeva, ori ai sucit-o. Trece, dar mai greu. Insă, trece.

| MihaiPad a răspuns (pentru ionutiulian1997):

Patesc de multe ori asta imi trece de la sine.

| VladPetcu a răspuns (pentru ionutiulian1997):

Deci fi atent este luxata un pic dar va trece incearca sa pui gheta si sa o misti cat mai putin.
Si tine mana intinsa nu in sus sau in jos cat ai gheata.
Funda?

| Deanme a răspuns:

E umflat? Du-te la spital sau la farmacie si cumpara ceva cu care asa iti faci masaj.

| KidaaSkizzo a răspuns:

Pune-ţi gheaţă la încheietura sau un prosop cu apă rece.
Sper că ţi-am fost de ajutor.
Îmi dai fundiţa?batting eyelashes

Întrebări similare