| adrianboss2011 a întrebat:

Sall,ma doare foarte ingrozitor un dinte(caninu stang din partea de jos) ce as putea sa fac sa nu ma mai doara, vreau sa precizez ca durerea este provocata de mancarurile prea calde sau prea reci.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Ia un ketorol sau imbiba putina vata in bitter suedez si tine-o pe dinte

Răspuns utilizator avertizat
| Thatsnotmyname a răspuns:

Și eu am avut aceeași problemă. Ce am făcut? Mi-am luat inima-n dinți și m-am dus la dentist! El va ști cum să te îndrume pe mai departe.

| Clarity a răspuns:

Du-te la dentist, tare greu... Si eu aveam durere la rece si cald, dar m-am dus la dentist si numai am nici-o treaba. Deci, du-te.

| Clarity a răspuns (pentru adrianboss2011):

Atunci nu stiu ce sa zic, ii bine ca ti-a mai trecut, sper sa iti treaca...

| Clarity a răspuns (pentru adrianboss2011):

Na atunci sper sa fie bine tongue

| pisikutzza22 a răspuns (pentru adrianboss2011):

Cumpara lidocaina spray de la farmacie actioneaza local nu are treaba cu pastilele si iti amorteste tot nu o sa mai simti nimic (este folosita si la anestezii)

| pisikutzza22 a răspuns:

Remediu in casa:freaca-l cu o coaja de lamaie remediu farmacie:lidocaina sau dentocalmin remediu pe termen lung:spala-te cu sensodyne

| laptelaperfuzii01 a răspuns:

Du-te la dentist. Suferi de sensibilitate dentara