| Honamy a întrebat:

Sall mamei mele ia intrat un cui in picior dar cuiul nu era ruginit era nou s-a umflat si o doare foarte tare se spala cu ceai de musetel dar e la fel va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebui sa faca.
PS-nu stiu cat de tare ia intrat cuiul dar o doare foarte tare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Sa mearga URGENT la medic sa faca antitetanos, sa-i curete si sa dezinfecteze rana. Nu este gluma. Stiu pe cineva care a ajuns la operatie din acelasi motiv, desi a facut antitetanos.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu conteaza daca era sau nu ruginit. Trebuie sa se duca la urgenta in primele 6 ore de la intamplare, sa i se faca toaleta plagii, un antitetanos si sa i se recomande antibiotice.

luciana
| luciana a răspuns:

Urgent la medic, vaccin antitetanos si cine stie poate ii da sa ia si antibiotice daca a stat atat; Sanatate multa si fara gluma, urgent la spital sau policlinica sa o vada neaparat un medic. Lucien.

cami
| cami a răspuns:

Si mie, pana acum mi-au intrat doua cuie, in picior, si intre timp, am mai fost muscata si de caine. De fiecare data am fost la urgenta, la vaccin. Mergi cu ea acum la urgente.

| iri a răspuns:

Nu crezi ca ar fi cazul sa mearga la un medic? Acolo i se va dezinfecta si bandaja piciorul si gata. Este cea mai sigura solutie.

| SHINeeTaemin a răspuns:

Sa mearga la doctor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trebuie să facă vaccin antitetanos chiar dacă nu era ruginit. Un consult medical este cel mai indicat la ora actuală.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urgent la spital la urgenta

| RoxanaA_8239 a răspuns:

E foarte important cum se pregateste infuzia corecta cu ceai de musetel. uite ai putea sa citesti articolul asta http://www.frunza-verde.ro/ceaiul-de-musetel