Sa mearga URGENT la medic sa faca antitetanos, sa-i curete si sa dezinfecteze rana. Nu este gluma. Stiu pe cineva care a ajuns la operatie din acelasi motiv, desi a facut antitetanos.
Nu conteaza daca era sau nu ruginit. Trebuie sa se duca la urgenta in primele 6 ore de la intamplare, sa i se faca toaleta plagii, un antitetanos si sa i se recomande antibiotice.
Urgent la medic, vaccin antitetanos si cine stie poate ii da sa ia si antibiotice daca a stat atat; Sanatate multa si fara gluma, urgent la spital sau policlinica sa o vada neaparat un medic. Lucien.
Si mie, pana acum mi-au intrat doua cuie, in picior, si intre timp, am mai fost muscata si de caine. De fiecare data am fost la urgenta, la vaccin. Mergi cu ea acum la urgente.
Nu crezi ca ar fi cazul sa mearga la un medic? Acolo i se va dezinfecta si bandaja piciorul si gata. Este cea mai sigura solutie.
E foarte important cum se pregateste infuzia corecta cu ceai de musetel. uite ai putea sa citesti articolul asta http://www.frunza-verde.ro/ceaiul-de-musetel