| andrada005 a întrebat:

Sall...multumesc pentru raspunsuri si astept in continuare...as avea o alta intrebare... vreau sa-mi du gauri in ureche am mai avut 2 dar s-au astupat vreau din nou sa am 5gauri.prima data mi-am dat cu cercelul.stiti vreo metoda mai pootib dureroasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

La o firma unde se vand bijuterii costa 40 de lei si iti face gaurile cu un pistol special.metoda rapida si putin dureroasa!

8 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Poti sa te duci sa ti-o faca o asistenta. Ti-o face cu in ac steril si doare mai putin... in plus are mai multa indemanare. Sper sa functioneze si sa nu te doara prea rau. Oricum e bine sa-ti porti cerceii, altfel gaurile se vor astupa din nou.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Daca imi spui si din ce oras esti iti pot recomanda un astfel de loc(eu stiu mai multe locuri in Bucuresti)! multumesc ca ai declarat rasp.meu castigatorbig grin

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Daca esti din bucuresti iti recomand magazinele de bijuterii din Piata Romana.sunt foarte multe care au si pistol pentru gauri.Sau daca iti este mai aproae te poti duce la IDM.asta in cazul in care esti din Bucurestiwinking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Pe la anumite bijuterii aveau un pistol special pentru dat gauri in ureche.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Daca insisti sa iti faci singura gaura...cumpara de la farmacie o fiola de xilina si un ac cat ma gros. Daca nu gasesti ac gros la farmacie incearca in alta parte.Inainte sa il folosesti oricum trebuie dezinfectat cu spirt. Iti injectezi vreo 3-4 ml de xilina in zona in care vrei sa iti faci prisul/cercelul (ureche, buza etc) si iti amorteste zona. Pe urma nu mai ai treaba.Iti faci singura gaura unde doresti.Cand ti se dezamorteste te va deranja un pic...la fel cum te deranjeaza si cu pistolul. Avantajul cu pistolul e ca cica ar fi mai igienic...desi daca dezinfectezi cu spirt acul inainte sa iti faci tu singura gaura... e la fel.In schimb, cu pistolul de multe ori nu iti nimereste gaura exact unde vrei tu.Ramane la alegerea ta. Daca ai impresia ca nu vei avea taria de a-ti face singura gaura, mai bine mergi la un salon

| jolie_3446 a răspuns:

Cel mai simplu este cu pistolul, dar trebuie sa tii acel cercel pana ti se vindeca bine. Cerceii cu care se dau gauri in felul asta au tija mai groasa pentru a se forma mai bine gaura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In magazinul titan...eu acolo me-am facut.succes

| mirelamihaela a răspuns:

In magazinul titan la parter unde se vand obiecte din aur. nu doare, nici nu apuci sa clipesti ca te ai si trezit cu cercelul in ureche