anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall nu stiu cum sa fac ca sa am curaj sa imi fac analize nu am mai facut de la 7 ani am 15 adica de 8 ani am o frica ma gandesc ca daca sunt bolnav daca am ceva etc...mi-e rusine de ai mei cumva sunt bolnav VA ROG sa imi spuneti cum se fac analizele de unde se iau probele de sange (SE IAU SI DE URI*A)? si poate ma incurajati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Chαяtreux a răspuns:

Nu inteleg de ce esti asa panicat thinking Daca nu te simti rau, este putin probabil sa ai ceva grav. Fa-ti analize pentru sange, si ce mai consideri tu ca ar fi important. Iti poti intreba medicul de familie, el stie mai bine de ce analize ai nevoie. De parinti nu are de ce sa iti fie rusine, nu este nimic rau in a-ti face analizele thinking

| DarkAleka a răspuns:

Uite nu trebuie sa iti fie frica de acest lucru Andrei. Este absolut normal sa iti faci analizele, la urma urmei e sanatatea ta in joc. Daca nu vrei sa afle ai te duci la un cabinet privat sa le faci, nu iti fac nimic grav doar iti iau probe de sange, de urina, probabil si de sperma, asta in care le facii complete.
Este necesar pentru tine sa iti faci analizele, asa deci curaj ca nu se va intampla nimic, fi optimistwinking si bafta multa:*.