Da, e normal.Si eu l-am avut in ghips 3 saptamani din cauza unei luxatii la rotula si perioada de recuperare poate fi destul de lunga.
Nu numai genunchiul e umflat dar si muschii sunt mai atrofiati.Al meu parca era un betisor cu o bila in mijloc si a trebuit sa fac tot tacamul de fizioterapie(curenti, masaj, exercitii la sala etc.)
Nu ne-ai spus ce ai avut la picior si daca poti sa il indoi.
Da, e normal, datorita perioadei cat a stat imobilizat. Ca sa ma crezi, incearca sa tii mana nemiscata atarnand aprox 5 minute, sa vezi ce se intampla. Dar dupa trei saptamani, ce zici nu e normal? stai linistita ca isi revine!
Buna. Daca ai stat 3 saptamani cu piciorul in ghips, e normal sa fie umflat.La fel a fost si la mine cu mana.Incheietura imi era ff umflata si imi era frica sa o folosesc. Poti sa calci normal pe picior, doar ca nu un timp indelungat, inca nu poate sa faca efort mare. Dupa vreo 1 saptamana o sa poti face un efort mai mare si dupa inca 2 saptamani nu o sa mai ai nimic. Eu a trebuit sa si scriu cu mana dreapta vreo 2-3 pagini la romana in prima zi dupa ce mi-am scos ghipsul.Ai putea sa-ti spui ceva la genunchi care este elastic.Eu asa am folosit la incheietura si m-a ajutat.(ai putea folosi fasa medicala, parca asa se numeste)
Pai am avut exact ca tine, Sylvie, o luxatie de rotula, dar nu am avut apa la genunchi...si pot sa-l indoi
Deeaandreea9156 întreabă: