| vyolycy a întrebat:

Sall. spuneti-mi si mie un leac pentru tuse, o tuse seak, cate odata se rupe...nu mai pot am febra musculara la burta de cat am tusit...as vrea ceva natural sau chiar si un leac babesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Leac naturist.Se scobeste o ridiche neagra mare si se toarna in ea miere. Utilizarea este explicata in link:http://www.jurnalul.ro/......35811.html

4 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Mucosin sirop sau Mucosolvan sirop.Sunt foarte bune si sunt pentrui exact ce ai tu. Mie mi-a trecut o tuse insuportabila de la ele. Mi-au fost recomandate de catre medic.Numai bine.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Tratamentul se face cu siropuri sau expectorante, trecid sau bromhexin. Ceaiurile de patlagina, frunze de gutui si potbal combat tusea.

| adriangabor92 a răspuns:

Eu stiu de ceai de ceapa cu mieji de nuca (2 cepe si cca 2-3 miaji nuca la 500 ml apa).

| ciprianpet79 a răspuns:

Buna. cel mai bun leac e o cura activa cu aspirina saracului. daca vrei te ajut in obtinerea unor rezultate bune