| BluLăvzIu a întrebat:

Sall! Sunt racita cobza! Raceala m-a apucat de vineri[imi curgea nasul], dar azi ma doare capul, nu mai pot sa ma ridic din pat, ma doare in gat etc. CE sa fac? Am incercat o multime de pastile si siropuri, dar ceva natural?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cruciuliță a răspuns:

Coldrex HotRem cu aroma de fructe de padure. Sunt pliculete cu pulbere care se pun in ceai caldut (nu fierbinte- pentru ca afecteaza mai tare gatul!) si dupa trei plicuri simti efectul automat. Exista si aroma de lamaie, dar mie alea nu mi-au ajutat ca cele de fructe de padure. Mai este Coldrex Max-Grip, Nurofen pentru raceala si gripa. Incearca sa trimiti pe cineva la farmacie ca sa te ajute, nu iesi tu in starea asta! sanatate multa. Iti va trece sigur cu Coldrex! Opteaza pentru pulbere, nu comprimate! Stiu ca e cam acelasi lucru, dar isi fac efectul mai repede!

1 răspuns:
| soryn7777 a răspuns:

Bea un ceai dar nu prea fierbinte dupa care ia pastile si stai in pat la TV pana iti trece