anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SAll TPU! Aceasta e o intrebare pentru fete si as vrea sa ma luati in serios.Mia venit ciclul prin sectembrie si nu mi-a venit pana azi. Asta e o poblema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se intampla si pe la case mai mari. Stii tu, sa-ti vina prima oara, apoi sa nu-ti mai vina o vreme. Dar ar fi bine sa faci un control, totusi.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este o problemă majoră, este destul de frecventă dereglarea hormonală la început.
Poți bea ceai de crețișoară, stimulează dozarea hormonală în mod natural.
Sănătate.
Pa, pa.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată - sper că accepţi un răspuns CORECT şi de la un băiat...

Bănuiesc că în septembrie era vorba de PRIMA menstruaţie ( menarha ) - că n-ai precizat!

În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1 an, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.

Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a va veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.

Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.

NU e nici o problemă, stai LINIŞTITĂ!

Aceste dereglări sunt frecvente la începutul ciclului menstrual.

Răspuns utilizator avertizat
| bursuc001 a răspuns (pentru RoxxxHhFuck):

Cu plăcere!

Toate cele bune.

| Spanu_Catalina_1992 a răspuns:

Da e o problema grava asta inseamna ca esti gravida sau ca ai o boala mortala, iti dau un sfat intreab-o pe mama ta spune-i sa te duca la un control. BAFTA! imi pare rau pentru tine.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare