| KYE6645 a întrebat:

Sall TPU,(ACEASTA ESTE O ÎNTREBARE PENTRU FETE!)deși ma simt cam ciudat sa spun asta aici dar ma simt cam ingrijorata, am 15 ani si sunt fata iar de la 11 ani am aceasta problema. De obicei nu stiu de ce mi se umfla sfarcurile (foarte tare) o scurta perioada de timp (cam 1 minut)apoi își revin la normal si tot asa, ce inseamna asta? E o problema de sănătate sau e ceva normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Mameloanele nu se umfla spontan decat daca le prinzi intre degete!---totul din cauza comprimarii venelor de la acest nivel care se umplu cu sange.

| KYE6645 explică (pentru alessia5158):

Dar eu nu fac asta, adică am facut o data cand aveam vreo 10 ani ca nu știam ce sunt alea

8 răspunsuri:
| Ralukafay a răspuns:

Poate ti se umfla sfarcurile atunci cand iti este frig.

| KYE6645 explică (pentru Ralukafay):

Nuu cand mi-e cald :/ la frig nu am nimic

| Crisstinayy12 a răspuns:

Medic

| iamdeeeeeni a răspuns:

Hei. Fiecare fată are anumite simptome înainte să îi înceapă perioada respectivă, poate la tine acesta e un "avertisment" că îți va veni, părerea mea... cel mai bine e să consulți un doctor! :*

| KYE6645 explică (pentru iamdeeeeeni):

Mie mi-a început perioada aia acum 3 aniwinking

| KYE6645 explică:

Nu stiu eu mai aștept răspunsuri :/ sa vedem ce parere au si alte fete poate mai sunt si altele in situația asta

| Ralukafay a răspuns (pentru KYE6645):

MieDe ce nu mergi la medicul de familie sa intrebi?