In primul rand, sper sa nu fie o gluma.
Cum ai aflat asta?
cati ani ai si de unde esti?
Este imposibil ca parintii tai sa nu aiba nici o ruda.Trebuie sa exista cineva macar. Daca nu rude, macar prieteni de familie, de-ai tai, colegi de munca de-ai parintilor, etc. Daca esti mica nu te poti descurca singura.
Nu cred ca traiati izolati, astfel incat sa nu cunoasteti pe nimeni si sa nu aveti pe nimeni mai apropiat.
ia legatura cu cei care te-au anuntat.
mai spun inca odata: sper sa nu fie o gluma.
Bună.
Este o glumă cât se poate de proastă din partea ta!
Dacă se întâmpla așa ceva cum se face că tu stai pe net? Nu trebuia să mergi la ei, acolo unde sunt la locul accidentului sau la morgă?
Nu toată lumea este proastă.
Pa, pa.
Cum ai aflat? Cine te-a anuntat? Stai linistita in casa, fiindca acum nu poti face nimic.Suna la Protectia copilului.
Ok. pe langa faptul ca`stai si ne scrii noua ACUM, ar trebui. sa te duci la un vecin/vecina macar sa nu stiu. te linistesti. vei gasi solutia maine, poimaine... da` in nici un caz acum.
Ok. pe langa faptul ca ne scrii noua ACUM pe site, ar trebui. sa te duci la un vecin/vecina sa te linistesti. si vei gasi o solutie maine, poimaine. da` nu acum. condoleante! [ asta in caz de nu e o gluma, desi ar fi bine sa fie! ].
Asa deci...Parintii tai au murit, si tu stai pe TPU, pui intrebari ce sa faci, in loc sa te duci la ei sa ii vezi, sa vezi daca e adevarat.In loc sa te duci la o vecina, o prietena sa anunti tu stai pe TPU ca sa freci menta!
Zau asa eu in locul tau as fi plecat pe moment, nici nu prea as mai fi avut timp sa mai pun intrebarea!
Daca e o gluma proasta, te rog inceteaza! Daca e adevarat condoleante, si du-te la parintii tai!
Si sa stii sa nu te joci cu focul daca nu e adevarat!
O pers careia i-au murit parintii intr. un accident nu cred ca scriu pe siteuri ce sa faca
Cam ciudat...parintii tai au murit si tu stai pe tpu...cred ca e o gluma proasta.
Sigur ca da, parintii au murit si tu nu ai nimic mai bun de facut decat sa scrii pe TPU...
Buna groaznic.Cum ai aflat? Suna la prieteni/politie, macar sa nu stai singura acasa