| real8849 a întrebat:

..acum o saptamana am luat o pereche de ghete care ma cam strangeau, nu am dat importanta faptului ca ma strangeau deoarece am plecat in graba si n-am mai apucat sa iau alta pereche de ghete, si d cand le-am luat abia mai merg, ma dor degetele de la piciorul stang ff mult, si par si umflate.ma ajuta cineva va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm ai putea folosi un unguent sau un gel cu efect antiinflamator cu galbenea, arnica- daca te-au strans probabil ca si pielea este iritata si de asta ma feresc sa iti recomand geluri-pot avea efect iritant dar local incearca ungunetul de galbenea.
oral poti sa iei un nurofen, aspirina, ketonal- se iau dupa masa, se evita consumul de sare
Se administreaza cu prudenta la cei astmatici sau probleme ale stomacului- ulcer, gastrita

0 răspunsuri: