| xIonutzu a întrebat:

acum o saptamana m-am ars la foc am dat foc cu niste titei cred ca e... si cand i-am dat foc a facut "explozie" si m-a ars la mana si la gat un pic era pielea rosie cand m-am ars si ma ustura am dat cu niste crema si a doua zi nu ma mai usturat. Acum a trecut o saptamana si s-a luat pilea aceea si a rams alb unde s-a luat pielea. Nu m-am ars rau decat ma parlit putin... Acum intrbarea mea este daca va ramane asa alb urmelea acelea unde m-am ars. voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Mai bine intrebi un medic. Intra aici >> http://www.assb.ro/ si vorbesti online cu un medic;)

| pietrean a răspuns:

In locul unde te-ai ars, s-a dus pielea bronzata, de asta este locul alb.Nu o sa ramana asa!

| TofanCristi a răspuns:

Eu cred că se va duce!

| xIonutzu explică:

Macar voi si parintii mei ma sustineti ca restul...