| Crysty1996 a întrebat:

alaltaieri am fost la fotbal si a inceput sa ploua si am jucat si asa prin ploaie vreo2 ore cand am ajuns acasa n-am avut nimica dar de dimineata adica ieri dimineata cand m-am trezit se invartea casa cu mine si ma durea burta rau si aveam un fel de greata dupa un timp mia mai trecut dar sia cum sunt putin ametit cand ma aplec sau cand ma ridic repede din pat ce pot face va rog ajutati-ma cu niste sfaturi dau si funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Oaki a răspuns:

Pai...cel mai probabil esti racit,incearca sa bei multe lichide(in special ceaiuri si vitamina C ) stai in pat odihnestete,iar daca nu este soare afara nu iesi din casa, pentru greata si ameteli incearca sa iti faci limonada, sau lamaia asa cum este ea simpla este mai buna. Daca nu te simti bine nici dupa astea ar fi indicat sa mergi la un doctor sa te vada. Sper sa te faci bine >:d< Funda te rog :*

3 răspunsuri:
| DaKota_9238 a răspuns:

S`ar putea sa fie un inceput de. raceala :-s. Te pup:*

| ioana1704 a răspuns:

Poate pentru inceput ar trebui ceva usor gen paracetamol sinus, aspirina, ceai cu lamaie. Daca nu se amelioreaza, trebuie sa mergi la medic pentru ceai racit chiar daca ploaia a fost calda

| Adredemesconf a răspuns:

Buna!
Du-te la medicul de familie, cel mai probabil ai racit. Faptul ca ametesti cand te ridici, inseamna ca ai lipsa de calciu, pentru ca si eu am. Du-te la medic si zi-i ca atunci cand te ridici se invarte camera cu tine si ametesti si o sa-ti dea probabil ceva pentru raceala si calciu, dar ai grija sa nu iei medicamente dupa capul tau, e foarte periculos!
O zi frumoasa!