| deeutza12 a întrebat:

sall TPU! am 12 ani si mi-am scarntit glezna. Doctorul de familie este plecat si mama mi-a pansat piciorul. Ea nu prea se pricepe la medicina. Prin zona nu sunt spitale pentru copii. Intrebarea mea este: cum mi-l pot trata si cat trebuie sa il tin pansat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| jojo_2491 a răspuns:

Mergeti la orice spital, la urgente si acolo o sa-ti faca o radiografie si daca e cazul, ti-l pune in ghips.nu trebuie sa platesti nimic, dar fara o mica atentie nu prea se rezolva lucrurile la noi.

| monymonika a răspuns:

Du-te la farmacie si ia-ti o fasa elastica. daca nu gasesti, merge si una normala. Cand te pansezi incearca sa nu strangi prea tare de picior, caci te poate roade si iti poate face basica si te va durea mai rau decat scrantitura. Mai poti intreba farmacistul/ta ce alifie are pentru a-ti trata piciorul. Tine-l pansat pana nu te mai doare. De preferat 2 saptamaniwinking si ai grija data viitoare sa nu-ti mai scrantesti piciorusulwinkingbig grinhappy

| Kcristy a răspuns:

Pai cam 2 saptamani trebuie sa nu i fortezi si sa il ti pansat dar daca ti se unfla puneti varza la picior da vezi ca trebuie sa o bati dar cel mai bine ar fi daca ai cumpara Voltaren e foarte bun sper ca te am ajutat tongue da si u o funda